Contact

We horen graag van je!

Move & Mind is een praktijk voor (kinder)fysiotherapie, (kinder)ergotherapie, oefentherapie en lichaamsgerichte coaching. Wij werken vanuit onze praktijk in De Bilt en als het nodig is komen we ook bij jou aan huis. Samen met de aangesloten specialisten vormen wij een expertise team op het gebied van langdurige klachten zoals pijn en vermoeidheid en prikkelverwerkingsproblemen / sensorisch integratieproblemen.

Vragen?

Meteen een afspraak maken?

Bel, app of mail Marieke Versteegt

Contactformulier

  Openingstijden

  Maandag: 8u – 17.30u

  Dinsdag: 9.30u – 19.30u

  Woensdag 9.30u – 19.30u

  Donderdag 9.30u – 19.30u

  Vrijdag 9.30u – 19.30u

  Zaterdag 10u – 19u

  In overleg is het mogelijk om buiten deze openingstijden afspraken te plannen.

  Tevreden?

  Move & Mind is nog niet zo bekend in Nederland en daarom weten de (ouders van) patiënten met klachten ons nog niet altijd te vinden. Dat is eigenlijk heel jammer. Bent je tevreden? Vertel het verder! Word ambassadeur voor Move & Mind in uw omgeving. Laat je beoordeling achter!

  Waardering zorg Move & Mind de Bilt
  Google review Move & Mind de Bilt

  Niet helemaal tevreden?

  Fysiotherapie, kinderfysiotherapie, ergotherapie, kinderergotherapie, oefentherapie en lichaamsgerichte coaching is mensenwerk. Wij realiseren ons dat er dingen anders kunnen gaan dan jouw of onze bedoeling is. Bij klachten, vragen of problemen laat het direct even weten zodat we tot een oplossing kunnen komen. Komen we er samen niet uit? Dan kan je terecht bij de klachtenregeling van het KNGF.